Bagom det hele.....

Bagom det heleJohn Langford er initiativtager og facilitator af "Frie Fugles Netværk". John driver flere netværk som en del af hans virksomhed "John Langford - Menneske og Organisation".John er drevet af at hjælpe mennesker til at danne og indgå i tillidsfulde relationer med hinanden. Det er hans tilgang til alle hans opgaver for virksomheder og grupper af ledere og medarbejdere - hvad enten det gælder netværksfacilitering, event- og konferenceledelse, leder- og medarbejderudvikling, forhandlingstræning, supervision og samarbejdstræning på arbejdspladsen.


John Langford er desuden partner i Facet5 Global (markedets stærkeste HR redskab), Rejsen i Dit Liv (et mindfulness retreat i Indien), Tankestorm (et innovativt univers til organisationsudvikling).


Se mere på www.johnlangford.dk


Ved deltagelse i Frie Fugles Netværk får du:


Nye relationerDu har brug for at skabe og være i relationer og det kan tage lang tid at skabe dem. Derfor er der god mening i at deltage i Frie Fugels Netværk, som faciliterer mødet mellem mennesker på en effektiv og professionel måde.Styrket forretningsgrundlagGennem sparring og faciliterede diskussioner bliver du skarpere på dit forretningsgrundlag og du får inspiration til, hvordan du kan udvikling din bizz og tage den nye steder hen.


Inspiration fra andres faglighedI vores selvstændige liv kan vi risikere at blive "enøjede" i vores opgaveløsning. Vi har brug for den inspiration, der kommer fra andres faglighed og perspektiver. KompetenceudviklingGennem deltagelse i Frie Fugles Netværk bliver du klogere på mange ting. Du vil møde inspirerende mennesker med en anden viden og erfaring end du selv har. Et godt netværk er en bedre platform for læring end mange kurser. En stærk platform for samarbejdeGennem gode relationer skaber vi grundlaget for at nyt samarbejde kan opstå. Du vil møde andre selvstændige, som arbejder indenfor samme felt som dig. Hos Frie Fugles Netværk har vi fokus på de konstruktive fordele af samarbejde. Oplevelser, som du vil se frem til i hverdagenFrie Fugles Netværk er et pusterum i hverdagen, et givende og taknemligt sted. Det er kollegaskabet, som du drømmer om. og det er altid en god oplevelse at være med på netværksmøderne.


Kontakt os


Frie Fugles Netværk v. John Langford

mail: info@friefuglesnetvaerk.dk

Se også


www.friefuglesnetvaerk.dk

www.johnlangford.dk

Følg os på sociale medier

Copyright © All Rights Reserved