Frie Fugles Netværk

Frie Fugles Netværk - det selvstændige kollegaskab 

 

Ideer skabes, broer bygges, siloer nedbrydes og innovation opstår. Professionelt faciliteret med fokus på opbygning af tillidsfulde relationer.

 Netværket mødes i København til ialt 10 møder årligt på torsdage klokken 15.30 - 18.00. Netværksmøderne faciliteres af John Langford og har som formål, at skabe nye muligheder gennem tillidsfulde relationer.


Agendaen for møderne veksler, men vil have faste elementer.


Stafetten: Et netværksmedlem fortæller om sin seneste erfaring, største inspiration, nye opdagelse eller sjoveste opgve. Eller noget helt andet - selvvalgt og relevant.


Min udfordring: Netværkets medlemmer opfordres til at bede om sparring på udfordringer. Ved indtrædelsen i netværket forpligter man sig til at ville give saglig sparring i en gensidig fortrolighed.


Hvem er jeg mest nysgerrig på? Vi interesserer os for hinanden og udtrykker vores ønske om at høre mere om et andet medlems viden, opgaver, erfaringer.m.v.

EVENTS

 

 

2 - 3 gange årligt afholder Frie Fugles Netværk events, som er åbne for alle. Det er for eksempel et jule - og sommerarrangement som faciliteres som netværksevents i hyggelige og professionelle rammer.

 

 

En netværksevent hos Frie Fugles Netværk vil altid have et kulturelt indslag og i udvælgensen af stedet for eventen lægger vi vægt på at skabe oplevelse og udfordring, 


Det er muligt kun at deltage i events. Medlemmer af netværket får reduktion i prisen.

Ved deltagelse i Frie Fugles Netværk får du:


Nye relationerDu har brug for at skabe og være i relationer og det kan tage lang tid at skabe dem. Derfor er der god mening i at deltage i Frie Fugels Netværk, som faciliterer mødet mellem mennesker på en effektiv og professionel måde.Styrket forretningsgrundlag


Gennem sparring og faciliterede diskussioner bliver du skarpere på dit forretningsgrundlag og du får inspiration til, hvordan du kan udvikling din bizz og tage den nye steder hen.Inspiration fra andres faglighedI vores selvstændige liv kan vi risikere at blive "enøjede" i vores opgaveløsning. Vi har brug for den inspiration, der kommer fra andres faglighed og perspektiver. KompetenceudviklingGennem deltagelse i Frie Fugles Netværk bliver du klogere på mange ting. Du vil møde inspirerende mennesker med en anden viden og erfaring end du selv har. Et godt netværk er en bedre platform for læring end mange kurser. En stærk platform for samarbejdeGennem gode relationer skaber vi grundlaget for at nyt samarbejde kan opstå. Du vil møde andre selvstændige, som arbejder indenfor samme felt som dig. Hos Frie Fugles Netværk har vi fokus på de konstruktive fordele af samarbejde. Oplevelser, som du vil se frem til i hverdagenFrie Fugles Netværk er et pusterum i hverdagen, et givende og taknemligt sted. Det er kollegaskabet, som du drømmer om. og det er altid en god oplevelse at være med på netværksmøderne.


Kontakt os


Frie Fugles Netværk v. John Langford

mail: info@friefuglesnetvaerk.dk

Se også


www.friefuglesnetvaerk.dk

www.johnlangford.dk

Følg os på sociale medier

Copyright © All Rights Reserved